loading

AB home

Miris koji dolazi u Vaš dom ili poslovni prostor na sasvim drugačiji način.

Ovo je jedini aroma aparat na trzistu koji koristi luksuzne tecne esencije koje koriste mnogi hotelski lanci , prestizni poslovni prostori, i kompanije sirom sveta, a od sada mozete isti primeniti i u svom stanu,kuci ili kancelariji.

U ponudi su i esencije  koje sadrze materije zaduzene za neutralizaciju duvanskog dima,kuhinjskih mirisa i ostalih neprijatnih mirisa.

AB home aparati po svojoj lepoti, mirisima koji osvežavaju i umiruju i načinu upotrebe predstavljaju poslednju reč modernog i originalnog.

Danas koristimo razne aplikacije, koje su jako zanimljive i potrebne. Zamislite da imate aparat za aromatizaciju prostora koji funkcioniše pomoću aplikacije. Veoma jednostavan za upotrebu, tih,diskretan i pokriva prostore do 60 m2.

Iz nase siroke palete premium tecnih  esencija izaberite onu  koja sadrzi Vase omiljene mirise  poput: Florala,Sandalovine, Vanil burbona , Herbala,Cetinara ili Citrusa, i učinite svoj dom ili radni prostor lepšim, boljim i prijatnijim mestom.

Svaki miris je sacinjen od minimum 10 razlicitih premium esencija, i poseduje sertifikat koji garantuje odsustvo stetnih  sadrzaja.

Jedinstvena estetika aparata se ističe i na dekorativan način tako što aparat menja boje tj mozete podesiti Vasu omiljenu koja se uklapa uz Vas miris.

product

Ostali proizvodi u ponudi

Scent stream

Scent strem je trenutno najnapredniji I najefikasniji aroma uredjaj na svetu koji je namenjen za sve velike poslovne prostore poput: Hotela, Poslovnih zgrada, Soping mola, Kazina ili bilo koji drugi poslovni prostor...

VISE INFORMACIJA

Scent direct

Ova moćna mašina za profesionalno osveženje poslovnih prostora pokriva sve prostore do 300 m2. Uređaj poseduje sofisticiran kompjuter putem koga možete izvršiti i najpreciznije podešavanja inteziteta arome...

VISE INFORMACIJA

Aroma box

Aroma Box uredjaj je lepo dizajniran, I koristi tecne esencije koje pretvara u najsitnije, I najfinije cestice arome tako da se nesmetano siri duz citavog prostora bez gomilanja arome oko samog aparata. Njegov maksimalni...

VISE INFORMACIJA

Aroma tower

AROMA TOWER je stojeci uredjaj koji radi na struju,i pokriva poslovne prostore do 300m2 Izuzetno je lepo dizajniran,tih i u ponudi je siva metalik boja. Aroma tower koristi tecne esencije, i ravnomerno pokriva svaki...

VISE INFORMACIJA