loading

AB home

Miris koji dolazi u Vaš dom ili poslovni prostor na sasvim drugačiji način.

Ovo je jedini aroma aparat na trzistu koji koristi luksuzne tecne esencije koje koriste mnogi hotelski lanci , prestizni poslovni prostori, i kompanije sirom sveta, a od sada mozete isti primeniti i u svom stanu,kuci ili kancelariji.

U ponudi su i esencije  koje sadrze materije zaduzene za neutralizaciju duvanskog dima,kuhinjskih mirisa i ostalih neprijatnih mirisa.

AB home aparati po svojoj lepoti, mirisima koji osvežavaju i umiruju i načinu upotrebe predstavljaju poslednju reč modernog i originalnog.

Danas koristimo razne aplikacije, koje su jako zanimljive i potrebne. Zamislite da imate aparat za aromatizaciju prostora koji funkcioniše pomoću aplikacije. Veoma jednostavan za upotrebu, tih,diskretan i pokriva prostore do 60 m2.

Iz nase siroke palete premium tecnih  esencija izaberite onu  koja sadrzi Vase omiljene mirise  poput: Florala,Sandalovine, Vanil burbona , Herbala,Cetinara ili Citrusa, i učinite svoj dom ili radni prostor lepšim, boljim i prijatnijim mestom.

Svaki miris je sacinjen od minimum 10 razlicitih premium esencija, i poseduje sertifikat koji garantuje odsustvo stetnih  sadrzaja.

Jedinstvena estetika aparata se ističe i na dekorativan način tako što aparat menja boje tj mozete podesiti Vasu omiljenu koja se uklapa uz Vas miris.

Ostali proizvodi u ponudi

AB 50

Aroma uredjaj AB 50 je idealan za sve manje prostore do 50 m2. Radi po principu “Dry air” sto znaci da u prostor ubacuje miris u vidu pare koja je jednako laka kao i vazduh te je miris postojan i konstantno...

VISE INFORMACIJA

Aroma mist

Ovaj jedinstven i visenamenski aroma uredjaj je namenjen za instant osvezenje prostorija poput: Restorana ,hotelskih hodnika,kuhinje, soba, toaleta , svlacionica, cekaonica,kancelarija pa i svih ostalih poslovnih...

VISE INFORMACIJA

Scent stream

Scent strem je trenutno najnapredniji I najefikasniji aroma uredjaj na svetu koji je namenjen za sve velike poslovne prostore poput: Hotela, Poslovnih zgrada, Soping mola, Kazina ili bilo koji drugi poslovni prostor...

VISE INFORMACIJA

Scent direct

Ova moćna mašina za profesionalno osveženje poslovnih prostora pokriva sve prostore do 300 m2. Uređaj poseduje sofisticiran kompjuter putem koga možete izvršiti i najpreciznije podešavanja inteziteta arome...

VISE INFORMACIJA